Izetbegović: Narod voli mladolikog i vitalnog Fadila Novalića, građani cijene njegov rad u pandemiji i krizama

Izetbegović: Narod voli mladolikog i vitalnog Fadila Novalića, građani cijene njegov rad u pandemiji i krizama


Bakir Izetbegović, kandidat SDA za člana Predsjedništva BiH je sinoć gržao govor pred SDAovcima u dvorani Mejdan u Tuzli.

SDA pokušava uzeti tradocionalne glasove SDP-a iz Tuzlanskog kantona, te je, kako je rekao Izetbegović, kampanju SDA započela u Živinicama, a skoro je završava u Tuzli, te se pohvalio kako je tokom kampanje obišao skoro sve čaršije Tuzlanskog kantona.

U govoru koji je uslijedio, Izetbegović se dotakao premijera TK i premijera FBiH, Irfana Halilagića i Fadila Novalića, te prema njegovim riječima, građani cijene njihov rad.

Podsjetimo, rad federalnog premijera ga je doveo do optužnice u aferi “Respiratori”.

– Narod voli SDA, cijeni rad dvojice svojih premijera, mladog Irfana Halilagića i starijeg, ali mladolikog i vitalnog Fadila Novalića. Čestitam obojici. Idemo, ako Bog da, ka pobjedi – kazao je Izetbegović, te dodao kako se Fadil Novalić već sedam godina nosi sa svim krizama, blokadama, pandemijom, te sa svim teretima koje nameću retrogradne politike.



Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija