Mladić star oko 30 godina napastovao Banjalučanke: “Htio im dirat grudi”

Mladić star oko 30 godina napastovao Banjalučanke: “Htio im dirat grudi”


Brza reakcija hrabre Banjalučanke spasila je nju i njenu prijateljicu od nasrtaja manijaka usred dana nedaleko od centra grada. Dvije djevojke uživale su u sunčanoj nedjelji i kupovini, pa su uz neobavezan razgovor i laganu šetnju išle od zgrade Vlade RS prema centru grada.

Šamar odjeknuo glavnom ulicom. Njima u susret naišao je mladić star oko 30 godina, u bijeloj majici i donjem dijelu trenerke, na prvi pogled sportista koji je odlučio da ide na trčanje.

Mladić je lagano protrčao pored djevojaka, a onda se naglo okrenuo i krenuo za njima. Par minuta nakon toga – drama. Uz povike “Ne, ne!” jedna od djevojaka se naglo odmakla unazad, a on je ne obazirući se na njenu reakciju krenuo prema njoj ispruženih ruku. Uslijedila je munjevita reakcija.

Djevojka se snašla u sekudi i torbicom koju je držala u ruci manijaka pošteno udarila po sred lica. Šamar je odjeknuo glavnom ulicom, a on je ostao zabezeknut i teturajući se udaljio.Htio je uhvatiti za grudi

Na pitanje šta je htio vidno uznemirena djevojka je rekla:– Tražio je da me uhvati za grudi. Rekao je “Baš su lijepe, daj da ih pipnem” – u dahu je ispričala.

Par prolaznika je svjedočio čitavoj situaciji, a djevojke su nastavile sa šetnjom, dok se nepoznati mladić za minut izgubio iz vida. Nije poznato da li je slučaj prijavljen policiji, piše Srpska.info.


Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija