Ko je idiot koji najavljuje dolazak u Sarajevo? Pozivao je na nasilje nad ženama, dobio ban na IG i FB

Ko je idiot koji najavljuje dolazak u Sarajevo? Pozivao je na nasilje nad ženama, dobio ban na IG i FB


Andrew Tate je prije par dana izgovorio šehadet i prešao na islam, a nakon te vijesti ljudi ga masovno pozivaju da posjeti Sarajevo i Bosnu i Hercegovinu.

(VIDEO) Andrew Tate prešao na islam a sada želi doći u Sarajevo

Podsjećamo, prije nekoliko mjeseci je sarajevski frizer, koji je u kontaktu sa Tateom, najavio njegov dolazak u glavni grad BiH, a sada nakon što je prešao na Islam, ponovo se pojavljuju špekulacije o njegovom dolasku.

Kontroverzni Andrew Tate bi uskoro mogao posjetiti Sarajevo?

A ko je zapravo kontroverzni Andrew Tate?

Andrew Tate je rođen u Washingtonu 1986. godine, i za sebe kaže da je dugo bio švorc, dok u 27. godini nije zaradio prvi milion, do 31. 100 miliona, a sada kaže da je bilioner. Naravno, sve je to laž i izmišljotina, jer, prema Forbesu, svijet još uvijek čeka prvog bilionera.

Bivši je profesionalni kickbokser, sada poduzetnik, do nedavno i Instagram i Facebook influenser.

On je ove godine dobio ban sa svih većih i značajnijih društvenim mreža, među kojima su YT, FB, IG, ali i TikTok.

Banovan je zbog svojih šovinističkih i mizoginih stavova, a na društvenim mrežama je poticao muškarca na nasilje nad ženama.

Jedna od najgorih njegovih izjava bila je da silovana žena mora snositi određenu odgovornost za silovanje. Govorio je i da žena postaje vlasništvo muškarca ako stupe u brak, da muškarci mogu varati, a žene ne mogu, da je 18-19 godišnja djevojka više atraktivnija od 25-godišnje jer je “prošla kroz manje k*****”…

Tate je jedno vrijeme živio i u Velikoj Britaniji iz koje je pobjegao jer je bio optužen za silovanje. Kada su ga pitali zašto je izabrao Rumuniju kao novu državu za život, odgovorio je jer se tu može “lakše izvući s optužbama za silovanje”.

Dok je živio u VB, bio je učesnik i jednog realityja iz kojeg je izbačen nakon što je pretukao djevojku.

I dok dobija zabrane, banove, dok se čitav svijet ograđuje od ovog ženomrzca, izgleda da jedinu dobrodošlicu ima u Sarajevu i Bosni i Hercegovini.



Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija