Pojavio se video kako je Zoka Čegar napao novinarku: Što nisi objavila da sam narodni heroj i da sam odbranio Bosnu

Pojavio se video kako je Zoka Čegar napao novinarku: Što nisi objavila da sam narodni heroj i da sam odbranio Bosnu


Centar za istraživačko novinarstvo objavilo je video na kojem se vidi kako Zoran Čegar, šef Uniformisane policije FBiH nasrće na njihovu novinarsku ekipu te im prijeti.

Počelo suđenje Zoranu Čegaru: Ispred sudnice nasrnuo na novinarku

Novinari CIN-a su otkrili i da je šef Uniformisane policije FBiH optužen za prevaru u Hrvatskoj, zbog čega mu se i sudi u Dubrovniku. To njegovi šefovi nisu znali. Međutim, nakon što je priča objavljena, ministar Federalnog ministarstva unutrašnjih poslova (FMUP) Aljoša Čampara je najavio istragu kako bi se utvrdila Čegarova odgovornost.

Novinari CIN-a su ispred Suda zatražili od Čegara komentar.

On je burno reagirao i nasrnuo prvo na novinara, a potom i na novinarku kojoj je prijetio „Nemoj da ti grkljan iščupam!“

Ovo nije prvi put da policajac Čegar prijeti novinarima CIN-a. On je tokom istraživanja u kratkom telefonskom razgovoru odbio razgovarati uz prijetnje i psovke. Aludirajući na svoj položaj, rekao je da su ga o novinarskim kretanjima i radu “obavještavali razni ljudi”.

(VIDEO) Pogledajte kako je Zoran Čegar prevario prijatelje, poslovne poznanike: “Strašan je trgovac, greška je što je u policiji”

Ko je i šta sve posjeduje policajac Zoran Čegar?



Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija