Faruk Kapidžić: Dajte meni sve medije i jednog magaraca i imat ćete predsjednika

Faruk Kapidžić: Dajte meni sve medije i jednog magaraca i imat ćete predsjednika


Zastupnik u Skupštini Kantona Sarajevo Faruk Kapidžić (SDA) gostovao je prije par dana na N1 televiziji na kojoj je izjavio jednu rečenicu koja je široj javnosti prošla ispod radara.

Naime, on je govorio o rezultatima Stranke demokratske akcije na nivou Kantona Sarajevo, a za uspjeh drugih stranaka je “okrivio” medije, rekavši da bi i on od magarca napravio predsjednika da je imao sve medije.

Voditelj N1 televizije ga je upitao, kako to da su Semir Efendić i Aljoša Čampara, bez obzira što su promijenili stranački dres, zadržali broj glasova ili čak povećali.

“Jesu. Nije to problem kad se podigne cijeli svijet i većina medija. Dajte meni sve te medije i jednog magaraca i imat ćete predsjednika. Nisu svi, ali glavni mediji su ih podržavali. Ako se sagleda ta podrška, možda nije ni dobar njihov rezultat. SDA je i dalje pobjednička stranka iako i dalje traje kampanja da se izbaci iz vlasti, rekao je Kapidžić.

Kapidžić: Najbolja koalicija bi bila SDA-SDP-DF



Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija