,,Nakon Šmita i Dodik dobija funkciju nelegitimnog”

,,Nakon Šmita i Dodik dobija funkciju nelegitimnog”


“Poslanici PDP-a su preuzeli mandate i to je odluka koja nije bila laka, ali mislimo da je, ipak, ispravna. Jasno je svima da je izborni proces bio neregularan, ali treba znati da bi eventualnim izostankom iz skupštine u ovom mandatu samo obradovali vlast. Očekujemo od našeg kluba ozbiljan rad i posvećenost. Među poslanicima PDP-a imamo spoj mladosti i iskustva, ali prije svega kvalitet koji će biti vidljiv za one koji budu pratili rad NS RS”.

Rekao je ovo zamjenik predsjednika PDP-a Nenad Vuković, te istakao da ćemo danas dobiti još jednog funkcionera sa titulom “gospodin”.

– Pored gospodina Šmita, od sada ćemo imati i gospodina Dodika. Prvom nedostaje odluka Savjeta bezbjednosti UN, a drugom nedostaje odluka naroda u Republici Srpskoj – istakao je Vuković.

On kaže da je očigledno, s obzirom na to da je gospodin Šmit rekao da je “na izborima bilo manjih nepravilnosti”, da je pomogao gospodinu Dodiku da institucije zažmire na masovne izborne krađe i otimanje narodne volje.

– Sada imamo jednog „turistu“ u zgradi OHR-a i drugog u Palati Republike. Znajući da su prošli izbori, od sada mogu bez tajnih sastanaka, javno nazdravljati uz „Đedovu rakiju“ usvojenim odlukama poput još jednog ANP-a koji korak po korak vodi u NATO – zaključuje Vuković.


Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija