(FOTO) Ovo je BMW s kojim je vozač pravio haos po Mostaru. Umjesto iza rešetaka završio na Odjelu psihijatrije

(FOTO) Ovo je BMW s kojim je vozač pravio haos po Mostaru. Umjesto iza rešetaka završio na Odjelu psihijatrije


Iako smo ranije objavili da se radi kombiju, iz MUP-a HNŽ je naknadno objašnjeno da je u pitanju automobil marke BMW.

1. 1. 2023. u 17 sati u mostarskom prigradskom naselju Bijelo Polje muškarac J.B. rođen 1985. godine u vozilu marke BMW zabio se u četiri parkirana automobila i iste oštetio, kazali su za Bljesak.info iz MUP-a HNŽ- u ponedjeljak.

Kako doznaje portal Bljesak.info, J.B. je nakon incidenta noževima prijetio okupljenim građanima te se zaključao u svoju obiteljsku kuću. –

Policijski službenici su ga nakon izlaska iz obiteljske kuće savladali te lišili slobode. J.B. je tijekom uhićenja pokazao izrazito agresivno ponašanje. Kako nam je rečeno iz MUP-a, J.B. je upućivao prijetnje da u svojoj kući ima eksplozivna sredstva, te je obavljen i pretres kuće, ali nije ništa pronađeno.

Iz MUP-a HNŽ za Bljesak.info kazali su da je muškarac smješten u Kantonalnu bolnicu ”Dr. Safet Mujić” na Odjel psihijatrije. Iako smo ranije objavili da se radi kombiju, iz MUP-a HNŽ je naknadno objašnjeno da je u pitanju automobil marke BMW koji je smješten u krug PU Mostar.


Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija