Porodica Arnautović: “Iznesene potpuno netačne izjave od strane Hamidović Amire”

Porodica Arnautović: “Iznesene potpuno netačne izjave od strane Hamidović Amire”


Redakciji portala Crna-Hronika javila se Amira Hamidović iz Tuzle koja tvrdi da je pretučena uoči Nove godine zbog bizarnog razloga. Kako nam tvrdi Amira, i nakon nemilih scena fizičkog obračuna njena patnja nastavlja se i na UKC Tuzla gdje je doktori odbijaju zbog rodbinske veze sa mladićem Jukom kojeg je prijavila policiji.

Sve je počelo zbog parkinga u novogodišnjoj noći kada se Amira prvo verbalno a onda i fizički obračunala sa Jusufovom suprugom.

Amira Hamidović tvrdi da ju je Juka pretukao u novogodišnjoj noći zbog prepirke oko parkinga

Demant porodice Arnautović na tekst objavljen na portalu Crna-hronika BiH dana 03.01.2023. godine po naslovom:˝Amira Hamidović tvrdi da ju je Juka pretukao u novogodišnjoj noći zbog prepirke oko parkinga˝:

˝U tekstu objavljenom 03.01.2023. godine su iznesene potpuno netačne i od strane Hamidović Amire jednostrano predstavljene informacije oko navodnog događaja koji se desio u novogodišnjoj noći. Postupak je u toku pred nadležnim institucijama, koje će donijeti konačnu odluku o navedenom, a nakon provedenog dokaznog postupka.


Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija