Likvidacija sarajevskih policajaca: Pronađene rukavice i farmerke?

Istražioci koji rade na slučaju likvidacije sarajevskih policajaca Adisa Šehovića i Davora Vujinovića u naselju Alipašino Polje 26. oktobra prošle godine, pronašli su nedavno crne rukavice koje su za sada nepoznate osobe koristile.

Kako navodi Avaz, pozivajući se na neimenovane izvore, pronađene su i muške farmerke koje je jedan od automafijaša skinuo i sakrio nakon tragedije, a još se čeka šta će njihova DNK analiza pokazati. Istraga o ovom slučaju, kojoj se još ne nazire kraj, i dalje se vrti oko Srećka Trifkovića, Miloša Obradova, Nedeljka Lizdeka i Stefana Samardžije.

Svi su u pritvoru, a Kantonalni sud u Sarajevu je donio odluku da se Obradovu pritvorska mjera produži još za tri mjeseca.

Međutim, još nije pronađen ni automobil “seat leon” kojim su se N.N. osobe odvezle sa mjesta događaja, a ni puška iz koje su Šehović i Vujinović likvidirani. Nikada još nije locirana, niti otkrivena osoba koja je javila da se desila likvidacija policajaca, a pozvala je Policijsku stanicu Novi Grad.

Šta je dvoipogodišnjakinja koja je pala i poginula radila na terasi u četiri sata ujutro

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments