Preminuo mladić koji je pretučen u restoranu: Bio 14 dana u komi

Preminuo mladić koji je pretučen u restoranu: Bio 14 dana u komi


Vuk V.(20), koji je 29. januara ispred jednog restorana na Novom Beogradu zadobio teške tjelesne povrede opasne po život tokom masovne tuče, preminuo je danas.

U Višem javnom tužilaštvu u Beogradu saslušan je osumnjičeni Predrag R. (21) zbog sumnje da je bezobzirnim nasilničkim ponašanjem pokušao da liši života oštećenog Vuka V. (20). On je, prema pisanju Blica, 7. februara došao u policijsku stanicu u pratnji roditelja.

  • Osumnjičeni je na saslušanju iznio svoju odbranu, odnosno rekao je da se mahom ne sjeća kako je i zbog čega došlo do tuče, da Vuka V. ne poznaje od ranije i da mu je žao zbog svega što se desilo. Takođe je tvrdio da je i on pretučen, kao i da se nada da će povrijeđeni mladić preživjeti – nezvanično navodi izvor portala.

Takođe, sagovornik dodaje i da je uhapšeni Predrag, kako se sumnja, najprije u blizini šanka u restoranu, pesnicom udario Vuka V., u predjelu glave.

  • Obojica su bili na proslavi rođendana, a nakon rasprave i udarca u glavu povređenog mladića, sukob su nastavili u bašti restorana. Predrag je Nikolu više puta udario rukama i nogama u glavu i tijelo, da bi, nakon što je Vuk pao na pod, uzeo stolicu koja se nalazila u blizini i udario ga više puta u predjelu glave, nakon čega je Predrag otišao iz restorana – dodaje izvor.


Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija