Uloga Azre Š. (22) u likvidaciji Ranka Eskobara bila da ukrade Golf 4!?

Uloga Azre Š. (22) u likvidaciji Ranka Eskobara bila da ukrade Golf 4!?


Državljanka Bosne i Hercegovine Azra Š. (21) lišena je slobode večeras u Sarajevu zbog sumnje da je pomagala u likvidaciji Ranka Radoševića (54) zvanog Eskobar iz Nikšića. Međunarodna potjernica raspisana je i za njenim drugom zbog učestvovanja u likvidaciji.

Kako Telegraf.rs saznaje, ona se sumnjiči da je u Kraljevu ukrala Golf 4 kojim su se dovezli Luka V. (35) i Stefan Z. (28) na pumpu u Rušnju (Beograd) gdje su sa sedam hitaca usmrtili Eskobara. On je umro svega 20 minuta kasnije.

U subotu je srbijanska policija lišila slobode maloljetnicu zbog sumnje da je pomagala u likvidaciji. Nakon saslušanja Viši sud u Beogradu odredio joj pritvor do 30 dana. Sumnja se da je ona bila ta koja je sa Lukom i Stefanom namamila Ranka da dođe i pogleda automobil koji su prodavali.

U ponedjeljak u Višem javnom tužilaštvu u Beogradu saslušani su Luka i Stefan koji su se branili šutnjom.

Podsjećanja radi, Više javno tužilaštvo u Beogradu pokrenulo je u ponedjeljak istragu protiv četiri osobe osumnjičene za učešće u likvidaciji Radoševića u kafiću na benzinskoj pumpi u naselju Rušanj 9. marta ove godine.

Zbog sumnje da su izvršili krivično djelo teško ubistvo u saizvršilaštvu u sticaju sa po jednim krivičnim djelom Nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija istraga je pokrenuta protiv Stefana Z. iz Lebana i Luke V. iz Kraljeva.

Naredbom o sprovođenju istrage Stefanu Z. i Luki V. na teret se stavlja da su 9. marta 2023. godine oko 11:05 sati na podmukao način lišili života R.R, koji je uslijed zadobijenih povreda preminuo u 11:32 sati i pri tome su sa umišljajem doveli u opasnost život tri gosta u kafiću. Noseći hirurške maske preko lica, obojica su, kako se sumnja, kada su ugledali oštećenog na parkingu benzinske stanice, izvadili pištolje i ispalili su više projektila u njega dok je stajao ispred ulaza u kafić. R.R. je pobjegao u kafić, a za njim je ušao osumnjičeni Stefan Z. i ispalio mu nekoliko projektila u leđa, uslijed čega je oštećeni pao na pod.

Stefan Z. mu je potom prišao i iz neposredne blizine mu ispalio još jedan projektil u glavu.

Takon toga su obojica osumnjičenih pobjegli sa lica mjesta automobilom marke Golf 4, koje su u naselju Petlovo brdo zapalili, a potom se odvezli u ranije iznajmljeni stan na Novom Beogradu. Sumnja se da su drugo dvoje osumnjičenih Stefanu L. i Luki V. stvorili uslove za izvršenje krivičnog djela.

Ovo je mladić koji je likvidirao Ranka Eskobara!



Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija