Ovo je mladić koji je likvidirao Ranka Eskobara!

Mladići Stefan Zlatanović i Luka V. lišeni su slobode zbog sumnje da su 9. marta u kafiću benzinske pumpe likvidirali Ranka Radoševića, poznatijeg kao Eskobar, pripadnika nikšićkog klana, bliskog škaljarskom klanu, piše portal CdM.

(VIDEO) Kamere snimile likvidaciju Ranka Eskobara

Stefan i Luka su nakon toga pobjegli ukradenim automobilom sa mjesta zločina, koji su kasnije zapalili u Rakovici, da bi odatle pobjegli u štek stan na Novom Beogradu, za koji se pretpostavlja da je ranije iznajmljen za svrhu skrivanja.

 

Pripadnici UKP PU Beogradu jučer su oko podne upali u prostorije gdje su obojica mladića boravili zajedno i tom prilikom je lišena slobode i maloljetnica koja je bila sa njima.

Dvije osobe koje se sumnjiče za likvidaciju Ranka Eskobara lišene slobode

Prema saznanjima Nova.rs, obojica su odranije poznati policiji i imaju krivične dosijee.

Radošević bavio se preprodajom blindiranih automobila, ranije se pominjao u kontekstu vlasnika jednog takvog automobila, koji je pronađen u garaži Marka Miljkovića, desne ruke Veljka Belivuka. U javnosti je poznat još i kao „Ranko Eskobar“, a porijeklom je iz Crne Gore.

Pogledajte kako su pali osumnjičeni za likvidaciju Ranka Eskobara

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79