Osuđeni lopov pretukao sugrađanina ispred Gradske tržnice u Banjoj Luci

Osuđeni lopov pretukao sugrađanina ispred Gradske tržnice u Banjoj Luci


Prijedorčanin Ranko Rakić je uhapšen i priveden na ispitivanje u prostorije Policijske uprave Banja Luka

Banjalučka policija je uhapsila Prijedorčanina Ranka Rakića zbog sumnje da je pretukao sugrađanina ispred Gradske tržnice u Banjoj Luci. Navodeći inicijale osumnjičenog, u PU Banja Luka su kazali da se osumnjičeni tereti za krivično djelo teška tjelesna povreda.
Napad na maloljetnika

– Policiji je 28. marta u 15.05 sati prijavljeno da je ispred Gradske tržnice došlo do narušavanja javnog reda i mira tučom između dvije osobe. Policijski službenici su izašli na lice mjesta, te potvrdili navode prijave i utvrdili da je R. R. fizički napao oštećenog nanijevši mu nekoliko udaraca u predjelu glave i tijela, kazali su u PU.

Povrijeđenom je, kako saznajemo, ljekarska pomoć ukazana na Univerzitetskom kliničkom centru Republike Srpske, a osumnjičeni je priveden u prostorije policije radi ispitivanja. O daljim mjerama protiv njega će odlučiti postupajući tužitelj banjalučkog Tužilaštva.

Rakić je jedan od najpoznatijih lopova koji je hapšen stotine puta, a posljednji put je iza rešetaka završio početkom ove godine.

Hapšen je zbog krađa, ali i zbog napada maloljetnika, te tuče u krugu banjalučke Nove pijace, gdje je napao i udario jednu osobu. On je prošle godine osuđen jer je opljačkao Ljubomira Bajića, osobu sa invaliditetom, od kojeg je ukrao 200 KM, kao i protezu za nogu.
36 djela

On u svojoj kriminalnoj biografiji ima više od 100 počinjenih krivičnih djela i često je hapšen zbog teških krađa, razbojništava, tuča i oduzimanja i oštećenja tuđe stvari. Od 2008. do 2016. godine počinio je 36 krivičnih djela piše Oslobođenje


Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija