Policija kaznila tapkaroše koji su preprodavali karte za Srpska open

Policija kaznila tapkaroše koji su preprodavali karte za Srpska open


Policijski službenici Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske identifikovali su do sada pet lica na području Republike Srpske (tri lica u Banjaluci i po jedno lice u Gradiški i Novom Gradu) koji su putem interneta pokušali preprodati karte za predstojeći teniski turnir “Srpska open” koji treba biti održan u Banjaluci, saopšteno je iz MUP-a RS.

Kako navode, karte su od ovih lica oduzete i iste će biti poništene od strane organizatora turnira, a lica su sankcionisana u skladu sa članom 28. Zakona o javnom redu i miru Republike Srpske.

Pripadnici MUP-a Republike Srpske nastavljaju sa aktivnostima u pravcu identifikovanja lica koja se bave online preprodajom ulaznica u cilju njihovog procesuiranja i sankcionisanja, navode iz MUP-a.

Podsjećamo, ulaznice za susrete turnira Srpska open, koji se igra u Banjaluci od 16. do 23. aprila, rasprodate su u samo nekoliko sati, a ubrzo nakon toga na internetu su se pojavili oglasi o preprodaji, u kojima vlasnici karata za njih traže višestruko veće novčane iznose.

Tapkaroši skupo preprodaju ulaznice za ATP turnir u Banjoj Luci, Stanivuković im se suprotstavio



Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija