(VIDEO) Pojavio se video snimak iz Fojnice: “Iz automobila namamio psa pa ga likvidirao”

(VIDEO) Pojavio se video snimak iz Fojnice: “Iz automobila namamio psa pa ga likvidirao”


Donosimo vam informaciju o tragičnog događaju koji se desio jučer u kasnim satima u Fojnici, kada je za sada nepoznata osoba, iz svog automobila likvidirao nedužnog psa.

Njegovo tijelo ostavljeno je na ulici. Kako kažu čitatelji portala Crna-Hronika da je baš ovaj pas bio jedna nedužna životinja, koja nije napadala nikoga, ni lajala. Djeca su se s ovim psom igrale, ali nažalost to više neće moći.

Ovo pišemo s grozotom i velikom gorčinom koja je trenutno u nama, a riječima se opisati ne može.

Tragedija koja je potresla građane Fojnice: “Neko namamio psa i onda ga likvidirao”

“Sinoć u 21:40 h u strogom centru naše Općine Fojnica iz automobila je upucan pas. Čovjek je otvorio prozor, namamio psa, izvadio pištolj i direktno ga upucao u glavu. Zatim samo produžio”, napisali su uz fotografiju nesretnog psa.

Udruženje za zaštitu životinja Panter organizuju za polazak u Fojnicu i apeluju na nadlezne institucije da se uhapsi sto prije odgovorna osoba.

Da stvar bude još gora, ovo nije prvi put da se ovako nešto dogodilo u Fojnici.

 

Zamislite samo kakav “čovjek” može ovako nešto uraditi, otići mirno kući, zaspati I ponašati se kao da se ništa nije desilo.

‼️‼️Upozoravamo vas da je fotografija uznemirujućeg sadržaja koju možete pogledati ovdje.‼️‼️

Sinoć u 21:40 h u strogom centru naše Općine Fojnica iz automobila je upucan pas.
Čovjek je otvorio prozor, namamio psa, izvadio pištolj I direktno ga upucao u glavu.
Zatim samo produžio.

Po dojavi smo došli na lice mjesta i zatekli užas.

Na lice mjesta po našem pozivu je također izašla veterinarska stanica I policija, nakon toga i Uprava policije. Urađen je detaljan uviđaj scene.

Pas je nakon toga odvučen u veterinarsku stanicu i danas je na zahtjev tužilaštva odvučen na Veterinarski fakultet u Sarajevu na obdukciju.

Ovaj put se iskreno nadamo da će onaj ko je napravio ovakav zločin, odgovarati za njega!
Samo zamislite da se neko voza po gradu u večernjim satima i puca iz pištolja u naseljenom mjestu. To vam je dovoljan razlog za brigu i taj metak je mogao pogoditi bilo koga od vas!
Pomozite nam da ovaj put slučaj dovedemo do kraja i da počinilac bude kažnjen.
Vrijeme je!! – izjavili su iz Udruženja životinja Fortuna piše Crna-Hronika

“Po našem pozivu je također izašla veterinarska stanica i policija, nakon toga i Uprava policije. Urađen je detaljan uviđaj scene. Pas je nakon toga odvučen u veterinarsku stanicu i danas je na zahtjev tužilaštva odvučen na Veterinarski fakultet u Sarajevu na obdukciju. Ovaj put se iskreno nadamo da će onaj ko je napravio ovakav zločin, odgovarati za njega! Samo zamislite da se neko voza po gradu u večernjim satima i puca iz pištolja u naseljenom mjestu. To vam je dovoljan razlog za brigu i taj metak je mogao pogoditi bilo koga od vas”, upozorili su očajni članovi udruge te zamolili sve koji nešto znaju da pomognu da počinilac bude kažnjen.


Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija