(VIDEO) Pretučeni 19-godišnjak govorio za CH: “Prestali su tek kada je ženska osoba zagalamila”

(VIDEO) Pretučeni 19-godišnjak govorio za CH: “Prestali su tek kada je ženska osoba zagalamila”


Policija u Bratuncu identifikovala je tri maloljetne osobe iz te općine koje su osumnjičene za nanošenje teških tjelesnih povreda mladiću Osmanu Mehanoviću.
Maloljetnici se dovode u vezu sa krivičnim djelom teška tjelesna povreda, saopćeno je iz Policijske uprave Zvornik.

“Bratunačkoj Policijskoj stanici u petak, 23. juna, u 22.55 sati, lice čiji su inicijali O.M. iz Bratunca prijavilo je da su ga fizički napala tri lica i da su mu nanesene teže tjelesne povrede”, saopćeno je iz PU Zvornik.

O svemu je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštvo Bijeljina, pod čijim nadzorom se preduzimaju mjere i radnje, imajući u vidu da je riječ o maloljetnim osobama.

Nemile scene desile su se u petak 23. juna u Bratuncu, kada su na parkingu kod jednog ugostiteljskog objekta tri osobe fizički napale Osmana Mehanovića iz Bratunca pri čemu je zadobio teške tjelesne povrede.

“Napadnut sam u petak navečer oko 23 sati u Bratuncu od tri meni nepoznata lica. Krenuo sam na parking i u mračnoj ulici iza mene su se pojavila 3 lica. Jedno lice me je odmah gurnulo preko pozide. Ustao sam pitao sam šta se desilo, i tada su počeli da spominju Kravicu i ostale nacionalne prozivke.

Imam teže tjelesne povrede. Izbijen mi je zub, povrijeđena ruka, šaka, nos i vrat.

Nažalost ono nije prvi put da su fizički pretukli ovog 19-godišnjaka. Kako je za portal Crna-Hronika potvrdio njegov otac Hazir Mehanović isto se desilo i u 5. razredu osnovne škole.

 

19-godišnjeg mladića Bošnjaka trojica pijanih osoba pretukla na parkingu u Bratuncu

Osman je pretučen i u 5. razredu osnovne škole, isto od dječaka iz Kravice i tada je policija vodila taj slučaj i nikad niko nije odgovarao. Moje dijete je mokrilo krv preko 20 dana. Udaren je bio u mošnje i evo sad se desilo ovo.

Izgubio sam u ratu sve, ostao mi j samo on i njega hoće. Ubijen mi je otac, stariji brat, jetri, amidže i sva muška djeca. Ako se ovako nastavi morat ću napustiti Republiku Srpsku. Osman je se što imam” – izjavio je Hariz Mehanović za portal Crna-Hronika.

 

 


Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija