Porodice sa Balkana potukle se u Kelnu, intervenisala i policija

Porodice sa Balkana potukle se u Kelnu, intervenisala i policija


Sukob koji je zabilježio pažnju javnosti, odigrao se u kelnskom kvartu Merheim, ostavljajući za sobom prizore nasilja i psovki.

Svjedok sukoba, stanovnik kvarta, čuo je nezamisliv prizor: “Svi umirete!”

Izgledalo je da se sukob smirio, no sljedeći trenutak kaže otkriva novu dramu. Naoružani pojedinci, pribavljajući bejzbol palice i razna oružja, dodatno su podsticali strah svima koji su gledali.

Tada se događa vrhunac haosa – crni BMW juri prema jednom muškarcu i nemilosrdno ga udara. Prizor je bio stravičan.

Kada je stigla intervencija policije, situacija je bila potpuno izvan kontrole. Vozač BMW-a, 27-godišnji muškarac, brzo je uhapšen i prebačen u policijsku stanicu. Iako je naknadno pušten uz krivičnu prijavu, očekuje ga pravda za nanošenje opasnih tjelesnih povreda i ugrožavanje sigurnosti saobraćaja.

No, priča ima i drugu stranu. Žrtva, 32-godišnji muškarac, takođe je prijavljen za nanošenje opasnih tjelesnih povreda. Prema navodima, bio je jedan od glavnih aktera sukoba između ove dvije porodica. Njegove prijetnje korištenjem vatrenog oružja samo su pogoršale situaciju, ali policija nije pronašla oružje kod njega.


Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija