Vrući volani: Početak radova na Skenderiji donosi gužve i tropske temperature u vozilima!

Vrući volani: Početak radova na Skenderiji donosi gužve i tropske temperature u vozilima!


U ponedjeljak počinje prva faza radova na raskrsnici na Skenderiji, a vozači će morati biti posebno oprezni dok se radovi odvijaju na jednom dijelu saobraćajnice u ulici Hiseta.

Posebno značajna promjena je na skretanju prema mostu prema Centru Skenderija, gdje skretanje desno prema KJP Centar Skenderija neće biti moguće, niti će vozači moći koristiti saobraćajnu traku sa šinama i traku za kretanje pravo prema Baščaršiji.

Kantonalno Ministarstvo saobraćaja apeluje na sve vozače za razumijevanje i strpljenje tokom ovih radova koji se izvode na zahtjevnom mjestu kao što je raskrsnica.

Kako radovi padaju u period kada je ljetna žega na vrhuncu, vozači će biti suočeni s izazovom vrućina u svojim vozilima.

Radovi će trajati do 2. augusta, a s obzirom na otežane uslove u kojima radnici izvode rekonstrukciju tramvajske pruge, apeluje se na građane da pokažu strpljenje i razumijevanje.


Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija