Sarajlija uhapšen jer se u hotelu u Laktašima kretao bez odjeće

Sarajlija uhapšen jer se u hotelu u Laktašima kretao bez odjeće


Pripadnici Policijske stanice Laktaši su u subotu uhapsili Dž.B. iz Sarajeva zbog niza ozbiljnih prekršaja u jednom lokalnom hotelu. Prema informacijama iz policije, Dž.B. je optužen za vrijeđanje, pokazivanje polnog organa i ometanje državnih organa.

Incident se dogodio istog dana oko 1:10 ujutro, kada je radnik hotela u Laktašima obavijestio policiju o neobičnom i neprikladnom ponašanju gostiju. Prema prijavi, nepoznato lice, identifikovano kao Dž.B., pravilo je buku u hotelu, kretalo se bez odjeće i pokazivalo svoj polni organ gostima i osoblju hotela.

Kada su policajci stigli na lice mjesta, Dž.B. se nije zaustavio u svom skandaloznom ponašanju. Umjesto da surađuje sa zakonima, osumnjičeni je vrijeđao policajce i odbijao da posluša zakonito izdato naređenje. Umjesto toga, nastavio je narušavati javni red i mir. Policija je bila prisiljena reagovati i privesti Dž.B. kako bi se situacija smirila.

Osim pomenutih optužbi, Dž.B. je takođe odbio alkotestiranje, što će dodatno komplikovati njegovu situaciju u okviru prekršajnog postupka koji će biti pokrenut protiv njega.

Očekuje se da će Dž.B. odgovarati pred sudom zbog navedenih prekršaja.


Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija