Na proslavi u Zagrebu slavljenici pretukli bend

Na proslavi u Zagrebu slavljenici pretukli bend


Četiri osobe (24, 24, 30 i 48 godina starosti) su osuđene zbog fizičkog napada na članove benda i goste na proslavi krštenja djeteta u restoranu Spare Ribs Grill na Rudeškoj cesti u Zagrebu.

Otac djeteta, Stjepan (30), dobio je kaznu zatvora od 13 mjeseci, od čega je šest mjeseci uslovno. Danijel (24) osuđen je na devet mjeseci  zatvora, Petar (24) na devet mjeseci zatvora, dok je Mijo (48) osuđen na osam mjeseci uvjetnog zatvora.

Osim kazni zatvora, četvorka mora platiti 3000 eura odštete bendu i 100 eura pjevačici. Također, dužni su podmiriti i 900 eura troškova kaznenog postupka.

Prema presudi, Stjepan je na toj večeri počeo vikati na pjevačicu benda i nazivati je pogrdnim riječima. Također je fizički napao opremu benda, udarajući rukama po mikrofonu i nogama po stalku za zvučniku. Ubrzo su mu se pridružili Petar i Danijel, koji su također udarali po opremi i instrumentima benda i bacali ih na pod.

Kada su članovi benda prigovorili zbog ovakvog ponašanja, Danijel je napao voditelja benda udarivši ga u glavu. Stjepan, Petar i Mijo su potom fizički napali goste restorana, oborili ih na pod i nasilno ih udarali. Na kraju, voditelj benda zadobio je povrede uključujući prijelom nosnih kostiju i nosne pregrade s krvarenjem u nosnu šupljinu, dok su i drugi gosti pretrpjeli povrede uključujući krvne podljeve i ogrebotine.

Presuda je donesena na temelju sporazuma između tužitelja i optuženika koji su se suglasili s kaznama.


Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija