Momak ukrao Mercedesa, policija ga zaustavila nadrogiranog i bez vozačke dozvole

Momak ukrao Mercedesa, policija ga zaustavila nadrogiranog i bez vozačke dozvole


Prijedorska policija lišila je slobode R.S. iz Sanskog Mosta zbog sumnje da je u Sanskom Mostu ukrao vozilo Mercedes.

U PU Prijedor navode da su od kolega i MUP-a Unsko-sanskog kantona obaviješteni da je u noći između 13. i 14. septembra provaljeno u privatnu kuću u tom gradu. Ukradeno je više stvari, a među njima i “mercedes”. Policija je locirala i zaustavila ukradeni automobil, a za volanom je R.S. iz Sanskog Mosta.

“Kontrolom je utvrđeno da vozilo potiče iz krivičnog djela, te zbog postojanja osnova sumnje da počinio krivično djelo R.S. je lišen slobode. Pretresom vozila koji je izvršen uz saglasnost tužioca Okružnog javnog tužilaštva Prijedor i po naredbi sudije Osnovnog suda u Prijedoru pronađeni su predmeti koji potiču iz krivičnog djela.

S obzirom da je prilikom kontrole utvrđeno da R.S. upravlja vozilom prije sticanja prava na upravljanje i pod dejstvom opojnih droga, uručen mu je pekršajni nalog za počinjene prekršaje iz oblasti bezbjednosti saobraćaja”, navode u PU Prijedor.

Dodaju da su osumnjičeni i vozilo predati policiji u Sanskom mostu, a pronađeni predmeti su predati u depozit Osnovnog suda u Prijedoru.



Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija