Brojni građani bojkotu ove proizvode: Koliki utjecaj ima bojkot u svijetu?

Brojni građani bojkotu ove proizvode: Koliki utjecaj ima bojkot u svijetu?


Brojni gradovi u Bosni i Hercegovini izrazili su podršku građanima Palestine u vidu protesta koji su organizovali na gradskim ulicama.

Korak naprijed otišli su bosanskohercegovački ugostitelji koji su odlučili iz svojih radnja izbaciti proizvode koji se povezuju sa državom Izrael kao što je Coca Cola, McDonalda i drugi – piše Crna-Hronika.

Međutim postavlja se pitanje koliki utjecaj ima bojkot?

Pozivi na bojkot brendova i proizvoda koji potječu iz Izraela ili ga podržavaju proširili su se širom svijeta usred izraelskog bombardiranja palestinske Gaze, koje odnosi živote hiljada civila u opkoljenoj enklavi.

Koliki utjecaj bojkot zaista ima?

 

@trtbalkanbhsc Pozivi na bojkot brendova i proizvoda koji potječu iz Izraela ili ga podržavaju proširili su se širom svijeta usred izraelskog bombardiranja palestinske Gaze, koje odnosi živote hiljada civila u opkoljenoj enklavi. Koliki utjecaj #bojkot zaista ima? #Izrael #Palestina #Gaza #proizvodi #svijet #products #boycott #Israel #Palestine #israelpalestine ♬ Best background music for corporate CM, company description videos, etc. – harryfaoki


Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija