Grupacija širi poslovanje: Početak prodaje televizijskih usluga kroz MTEL Turska

Grupacija širi poslovanje: Početak prodaje televizijskih usluga kroz MTEL Turska


Kompanija MTEL Turska, članica Telekom Srbija, danas je zvanično otpočela prodaju televizijskih usluga na turskom tržištu.

Vladimir Lučić, generalni direktor Telekom Srbija, izrazio je ponos povodom početka pružanja usluga u Turskoj, ističući da će raznovrsna i kvalitetna televizijska ponuda iznenaditi ljude sa prostora bivše Jugoslavije, ali i lokalno tursko stanovništvo.

Lučić je najavio nadogradnju ponude u budućnosti, uključujući sportski, filmski i serijski sadržaj, te izrazio nadu da će srpske serije postati popularne i među turskom publikom.

Zoran Drašković, direktor kompanije MTEL Turska, zajedno sa svojim timom, posjetio je prve biznis i rezidencijalne korisnike u Istanbulu.

Drašković je najavio da će korisnici tokom promocije imati priliku da uživaju u besplatnom paketu dobrodošlice tokom prva tri mjeseca, a ukoliko potpišu ugovor na 24 mjeseca, promo paket će biti besplatan tokom prvih šest mjeseci.

Korisnici se mogu prijaviti putem Call centra ili preko sajta MTEL Turska, a uskoro se očekuje i partnerska prodaja na turskom tržištu.


Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija