Detalji tragedije u BiH: Poznato zašto su majka, sestra i brat zajednički odlučili da prekinu svoje živote!

Detalji tragedije u BiH: Poznato zašto su majka, sestra i brat zajednički odlučili da prekinu svoje živote!


Dvije žene čiji su inicijali Z.Z. i LJ.K. likvidirane su hicima iz vatrenog oružja u Dobrljinu kod Novog Grada, a muškarac Ž.Z. izvršio je suicid, saopšteno je iz Policijske uprave Prijedor.

Tijela dvije ženske osobe pronašla je policija u kući u Dobrljinu, kao i muškarca koji je imao teške tjelesne povrede od vatrenog oružja. On je podlegao povredama tokom transporta do bolnice.

Uviđajem, kojim je rukovodio tužilac Okružnog javnog tužilaštva Prijedor, utvrđeno je da je riječ o likvidacijama i suicidu.

Srna nezvanično saznaje da je riječ o porodičnoj tragediji, odnosno da je muškarac likvidirao majku i sestru, kao i da je policija pronašla oproštajno pismo.

Na to ukazuje oproštajno pismo koje je pronađeno tokom uviđaja, a u kojem su njih troje najavili šta će učiniti, te šta ih je navelo na taj očajnički korak.

Razlog za to je teška životna priča i tragedija koja je ovu porodicu zadesila u maju ove godine kada su zbog leukemije ostali bez najmlađeg člana porodice…

Sa tim gubitkom porodica nije mogla da se nosi, zbog čega su odlučili da prekinu svoje živote.



Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija