Policija pronašla marihuanu ispod sjedišta: Uhapšena dva mladića

Policija pronašla marihuanu ispod sjedišta: Uhapšena dva mladića


U okviru pojačane kontrole saobraćaja, policija u Ključu je zaustavila automobil marke Ford u kojem su se nalazila dva lica. Incident se dogodio u okviru redovnih aktivnosti nadležnih organa kako bi se osigurala bezbjednost i suzbijala kriminalna aktivnost na putevima.

Prilikom pretresa vozila, ispod mjesta suvozača pronađeno je pakovanje u kojem se nalazila zeljasta materija koja svojim izgledom podsjeća na drogu marihuanu.

Policija je brzo reagovala i lišila slobode lica N.E. i M.A., nakon čega su sprovedeni do policijske stanice radi daljnjih postupaka.

Podsjećamo, za navedeno krivično djelo, prema Krivičnom zakonu Federacije Bosne i Hercegovine, propisana je kazna od 1 do 10 godina zatvora.

Ovaj događaj još jednom naglašava odlučnost policije i drugih nadležnih organa u suzbijanju ilegalnih aktivnosti i osiguranju sigurnosti građana. Građani su pozvani da aktivno učestvuju u borbi protiv kriminala prijavljivanjem sumnjivih aktivnosti i saradnjom s policijom radi stvaranja sigurnijeg okruženja za sve.


Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija