Jezivi detalji zločina u Novom Sadu: Ženi bušilicom izbušio glavu pa pokušao skočiti sa mosta

Jezivi detalji zločina u Novom Sadu: Ženi bušilicom izbušio glavu pa pokušao skočiti sa mosta


U stravičnom incidentu koji se dogodio danas u Novom Sadu, muškarac, identificiran kao N. T., pokušao je izvršiti samoubistvo skačući s Temerinskog mosta. No, prije tog užasnog čina, počinio je jeziv zločin – ubio je svoju suprugu na surovi način bušilicom.

Prema saznanjima portala “Telegraf.rs”, muškarac je svojoj supruzi zadao smrtonosne povrede bušeći joj glavu bušilicom. Krvavi zločin otkriven je tokom pregovora s policijom dok je N. T. prijetio samoubilačkim skokom s mosta.

Incident je počeo kada je N. T. zaustavio svoj automobil na Temerinskom mostu, vezao se lance i pričvrstio betonski blok, a potom skočio s mosta u rijeku. Međutim, preživio je ovaj pokušaj samoubojstva.

Dok je trajala dramatična situacija na mostu, muškarac je izjavio policiji da je ubio svoju suprugu, što je dodatno šokiralo prisutne. Pregovori s policijom nastavljeni su gotovo sat vremena prije nego što su ga uspjeli spriječiti u samoubilačkom pokušaju.

Ovaj užasavajući događaj ostavlja građane u šoku, a nadležne službe nastavljaju s istražnim radnjama kako bi rasvijetlile okolnosti ovog strašnog zločina.


Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija