Narodni front Jelene Trivić najavljuje borbu za gradonačelničku poziciju u Banjoj Luci i šire

Narodni front Jelene Trivić najavljuje borbu za gradonačelničku poziciju u Banjoj Luci i šire


Narodni front, politička formacija čiji je kormilar bivša istaknuta figura PDP-a, Jelena Trivić, donijela je hrabru odluku na današnjoj sjednici Glavnog odbora u Banjoj Luci – sudjelovat će u nadolazećim lokalnim izborima sa svojim kandidatima za (grado)načelnike u pet općina i gradova.

Ova politička platforma odabrala je svoje adute za utrku za (grado)načelničke pozicije u Banjoj Luci, Bosanskoj Gradiški, Šipovu, Bratuncu i Rudom.

Očekuje se da će upravo Jelena Trivić stati na čelo borbe za gradonačelničku poziciju u Banjoj Luci. Trivić je već najavila svoje ambicije u javnim istupima te izrazila nadu da će dobiti podršku drugih opozicionih stranaka, prvenstveno SDS-a.

Iz Narodnog fronta su istaknuli da će istražiti mogućnosti za postavljanje kandidata i u drugim općinama i gradovima te najavili početak pregovora s ostalim opozicionim strankama.

Osim odluke o kandidaturama, na današnjoj sjednici Glavnog odbora Narodnog fronta raspravljalo se i o formiranju kandidatskih lista, kao i o pripremama za sam izborni proces.

Ova politička formacija izlazi u susret željama svojih članova i pristaša te pokazuje odlučnost u ostvarivanju svojih političkih ciljeva. Slijedi uzbudljiva utrka na lokalnoj političkoj sceni Banje Luke i šire.



Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija