Foto: Arhiv/Ilustracija
Muškarac pištoljem udarao po glavi mladića (19) jer ga je preticao automobilom

Muškarac pištoljem udarao po glavi mladića (19) jer ga je preticao automobilom


Mladić M.M. (19) iz mjesta Višići, pokraj Čapljine, zadobio je teške tjelesne povrede, te je hospitaliziran u Sveučilišnoj kliničkoj bolnici Mostar, nakon napada koji se dogodio u utorak 9. aprila u ovom mjestu.

“Počinitelj R.M. je osumnjičen za fizički napad, priveden je u PU Čapljina. Nad njim se provodi kriminalistička operativna istraga zbog fizičkog napada, dok je oštećeni M.M. prebačen na hospitalizaciju”, navedeno je kratko u odgovoru iz MUP-a HNK.

Kako se nezvanično saznaje, napad se dogodio nakon što je mladić u mjestu Višići pretjecao R.M. te mu je tom prilikom oštetio vozilo.

Kako su za Bljesak naveli i roditelji povrijeđenog mladića, vozač R.M. je zatim zaustavio vozilo mladića, te fizički nasrnuo na njega.

“Udarao ga je šakama i pištoljem u glavu nakon čega je naš sin zadobio teške ozljede, te se trenutno nalazi u bolnici u Mostaru gdje čeka operativni zahvat. Naš sin nakon što je tijekom pretjecanja oštetio automobil napadača trebao se zaustaviti, ne opravdavamo taj postupak, no nije u redu da pretrpi ovakav fizički napad i da nitko za to ne snosi posljedice”, naveli su roditelji za Bljesak.

Povrijeđenom mladiću su u pomoć, kako navode roditelji, pristigli njegovi prijatelji koji su ga, odveli u Hitnu pomoć a zatim i u mostarsku bolnicu.

“Policiji zamjeramo to što našem sinu koji je nakon napada ležao bez svijeti nisu pozvali hitnu pomoć niti ga odveli da mu se pruži pomoć, već su to uradili njegovi prijatelji koji su naknadno došli”, rekli su roditelji.

Prema nezvaničnim informacijama, napadač R.M je od ranije poznat policiji i bio je sudionik brojnih napada i remećenja javnog reda i mira.

Ove navode u MUP-u HNK nisu potvrdili, kao ni navode da je napadač upravljao vozilom koje je neregistrirano. Također, na upit posjeduje li napadač dozvolu o posjedovanju i nošenju oružja, nisu dali odgovor.



Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija