Podlegao povredama 20-godišnji mladić: Golfom sletili sa ceste, u vozilu im pronađena flaša Jack Daniels-a

Podlegao povredama 20-godišnji mladić: Golfom sletili sa ceste, u vozilu im pronađena flaša Jack Daniels-a


Nakon skoro 10 dana borbe za život, 20-godišnji mladić Adis Omić je podlegao povredama koje je zadobio u nesreći koja se dogodila 7. maja u Gradačcu.

Podsjetimo, kako je Crna Hronika već pisala, nesreća se dogodila u kasnim noćnim satima 7. maja, kada je vozač početnik Golfom sletio sa ceste i udario vozilom u drvo pored puta.

Omić, koji je bio na mjestu vozača, je u nesreći zadobio teške tjelesne povrede opasne po život, a još dvije osobe H.A. (18) i K.M. (18) su zadobili lakše tjelesne povrede.

POGLEDAJ GALERIJU

Prema nezvaničnim informacijama, Omić je bio u alkoholisanom stanju, a u vozilu mu je pronađena popijena flaša Jack Daniels-a.

Tragične vijesti su potvrdili i iz NK Omladinac ‘68, čiji je Omić bio član.

“Nažalost Adis Omić preselio je na drugi svijet. 16. maj će ostati dan kada je Mionica zavijena u crno. Ova vijest je teško pala svima u klubu, u Mionici i šire, a najteže je naravno njegovim roditeljima. Adise da ti Allah podari lijepi dženet, a roditeljima snagu da nastave dalje. El Fatiha”, navodi se u objavi niželigaša NK Omladinac ‘68.



Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija