SIPA uhapsila muškarca jer se ilegalno bavio bankarskom: Oduzeli mu i VW Touarega

SIPA uhapsila muškarca jer se ilegalno bavio bankarskom: Oduzeli mu i VW Touarega


Policijski službenici Državne agencije za istrage i zaštitu danas su, u sklopu operativne akcije “Remi”, na području Bratunca izvršili pretres stambenog objekate, ostalih prostorija i pokretnih stvari na jednoj lokaciji i tom prilikom uhapsili jednu osobu.

Nakon kriminalističke obrade i ispitivanja u svojstvu osumnjičenog uhapšeni će u zakonskom roku biti predat postupajućem tužiocu.

Prilikom pretresa otkriveni su i privremeno oduzeti putničko motorno vozilo VW Touareg, poslovna dokumentacija i drugi predmeti koji mogu poslužiti kao dokaz da su počinjena krivična djela.

Licu lišenom slobode je izvršena i privremena blokada računa u poslovnim bankama.

Pretresi se realizovani nalogu Okružnog suda u Bijeljini i pod nadzorom Okružnog javnog tužilaštva u Bijeljini i u saradnji sa Ministrstvom unutrašnjih poslova Republike Srpske a u cilju pronalaska predmeta koji mogu poslužiti kao dokaz da su počinjena krivična djelo “Nedozvoljeno bavljenje bankarskom, mikrokreditnom ili štedno kreditnom djelatnošću” propisana Krivičnim zakonom Republike Srpske.



Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija