Niklo cijelo novo naselje u Hadžićima: Najpovoljnije cijene novogradnje u KS

Niklo cijelo novo naselje u Hadžićima: Najpovoljnije cijene novogradnje u KS


Ako dođete u Hadžiće nakon dužeg vremena, vidjet ćete da je niklo cijelo novo naselje. Općinu Hadžiće sada krase moderni stambeno-poslovni kompleksi koji su kroz protekle mjesece izgradnje dobili svoj konačni oblik.

S početkom prodaje nekretnina, ova nova urbanistička pojava privlači pažnju, obećavajući udoban život uz povoljne cijene.

Novi objekt sastoji se od dvije lamele – Lamela A i Lamela B, s ukupno 60 stanova i 6 poslovnih prostora na prizemlju. Struktura objekta obuhvata suteren, prizemlje i 6 etaža, s identičnom tipologijom stanova na svakoj etaži. Stanovi variraju u veličini od 52-82 m2.

Gradnja stambeno-poslovnog kompleksa u Hadžićima ulazi u završnu fazu, a nekretnine već su dostupne za kupovinu.

Oglasima agencija već se nude stanovi za prodaju. Tako, trosoban stan od 82 m2 može se kupiti po cijeni od 2.640 KM/m2 s PDV-om, a useljenje je planirano već za juli 2024. godine.

Kompleks je smješten u planski izgrađenom području, što ga čini atraktivnim zbog blizine sadržaja koji doprinose kvaliteti života. Izvođač radova, CET BAH d.o.o. Sarajevo, ističe se kao kompanija s dugogodišnjim iskustvom u gradnji i projektiranju.



Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija