(VIDEO) Nevrijeme pogodilo Tuzlu: Jaka kiša i grad padali

(VIDEO) Nevrijeme pogodilo Tuzlu: Jaka kiša i grad padali


Jako nevrijeme pogodilo je danas Tuzlu. Stranica BHmeteo objavila je video koji prikazuje nevrijeme uz velike količine kiše i leda. Riječ je o naselju Simin Han.

Jutros su sa ove stranice najavili i kako se u nastavku dana očekuje ponovo nestabilno vrijeme u većem dijelu zemlje, uz mjestimično kišu i pljuskove sa grmljavinom.

“U dijelovima sjeverne, sjeveroistočne, centralne i istočne Bosne u poslijepodnevnim satima mjestimično može biti izraženijih pljuskova sa grmljavinom uz moguću pojavu nevremena. Za vikend više padavina, uz lokalno obilnije i nepogode”, naveli su u prognozi.
Prognoze Sladića

I poznati meteorolog Nedim Sladić, rekao je prije nekoliko dana da olujno nevrijeme ide prema BiH.

Evropski eksperiment predviđanja oluje najavio je da će biti jačih oluja širom starog kontinenta, uključujući Bosnu i Hercegovinu te zemlje regiona.

Zbog obilnih padavina, velikog grada i u manjoj mjeri zbog jakih naleta vjetra, izdat je njihov nivo 1 širom Srbije, Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Albanije, Sjeverne Makedonije.

POGLEDAJ GALERIJU

Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija