Zločin Srbiji: Muž likvidirao ženu

Zločin Srbiji: Muž likvidirao ženu


U porodičnom stanu u Rakovici, šnajderku Ankicu Delibašić (57) ubio je njen suprug Željko Delibašić (61) nakon svađe. Zločin se dogodio u stanu u Ulici Mile Dimića, gdje su živjeli posljednjih deset godina, a suprug se potom sam predao policiji.

Prema informacijama koje prenosi Kurir, komšije su u šoku jer, kako kažu, nisu primijetili nikakve probleme u njihovoj porodici.

“Oni su bili divni ljudi koji nisu imali nikakve probleme, barem mi za njih nismo znali. Zato smo potpuno zanijemeli kada smo čuli da je Željko ubio Ankicu,” rekli su komšije.

Komšije su vidjele ekipu Hitne pomoći i policiju kako užurbano ulaze u zgradu. Kasnije su saznali da je Željko otišao u policiju i prijavio se, rekavši:

“Ubio sam ženu, njeno tijelo je u stanu. Došao sam da se prijavim.”

Policija je potvrdila istinitost njegove izjave. Ljekari Hitne pomoći su mogli samo konstatovati smrt nesrećne žene koja je ležala u lokvi krvi. Njeno tijelo je kasnije izneseno u crnoj kesi.

Istraga je u toku i treba utvrditi sve detalje ovog jezivog ubistva. Osumnjičenom Željku Delibašiću određeno je zadržavanje do 48 sati, nakon čega će biti saslušan u nadležnom tužilaštvu.


Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija