Foto: MIOMIR JAKOVLJEVIĆ/RINGIER
Ko je pretukao policijske službenike MUP-a RS?

Ko je pretukao policijske službenike MUP-a RS?


Šest osoba uhapšeno je u Trnu zbog napada na policijske službenike.

“Policijski službenici Policijske stanice Laktaši, 08.06.2024. godine, lišili su slobode lica G.B., N.B. i S.B. iz Laktaša, i lica Đ.A., M.A. i N.U. iz Banjaluke, zbog postojanja osnova sumnje da su počinila krivično djelo „Napad na službeno lice u vršenju službene dužnosti“.

Naime, noćas oko 02,35 časova, Policijskoj stanici Laktaši prijavljeno je da je u porodičnoj kući u mjestu Trn narušen javni red i mir bukom. Policijski službenici izašli su na lice mjesta, gdje su zatekli više lica, koja su verbalno i fizički napala policijske službenike, usljed čega je pet policijskih službenika zadobilo tjelesne povrede, a jednom policijskom službeniku je ukazana ljekarska pomoć na Univerzitetskom kliničkom centru Republike Srpske”, saopšteno je iz PU Banjaluka.

Protiv lica G.B. će biti pokrenut prekršajni postupak zbog počinjenog prekršaja iz člana 15. Zakona o javnom redu i miru, rečeno je iz policije.

Nakon kompletiranja i dokumentovanja predmeta Okružnom javnom tužilaštvu Banjaluka, protiv navedenih lica biće dostavljen izvještaj o počinjenom krivinom djelu.

Foto: MIOMIR JAKOVLJEVIĆ/RINGIER


Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija