Mihailo Ćulafić zaprijetio batinama Harisu Biberu: Prebit ću te u tvom gradu po tvojim pravilima

Mihailo Ćulafić zaprijetio batinama Harisu Biberu: Prebit ću te u tvom gradu po tvojim pravilima


U subotu, 29. juna će se u sarajevskoj dvorani Mirza Delibašić održati K-1 World Grand Prix, a među zanimljivijim borbama bit će ona između Crnogorca Mihaila Ćulafića i Harisa Bibera.

Gledatelji će vidjeti 17 borbi, a posebnu pažnju privlači turnir osam “gladijatora” iz jugoistočne Evrope, koji će se kroz četvrtfinala, polufinala i finale, boriti za glavnu nagradu, mjesto na finalnom K-1 World Grand Prixu u Tokiju 14. decembra.

Biber je najavljujući borbu protiv Ćulafića rekao kako mu je drago što će imati priliku da nastupi pred ljudima koji ga godinama podržavaju, te je najavio pobjedu riječima “Moj grad, moja pravila!”.

Ćulafić mu je sada odgovorio te zaprijetio batinama u “njegovom gradu po njegovim pravilima”.

“Prebit ću te u tvom gradu po tvojim pravilima. Spremi se za poraz pred tvojom publikom. Ovo će biti noć koju nećeš zaboraviti. Dolazim u Sarajevo da pokažem ko je pravi borac. Domaća publika neće pomoći mom protivniku kad počne borba. Nisam ovdje da bih gubio. Siguran sam u sebe i ja ću biti taj koji će podići ruke u pobjedi na kraju. Pred punom Skenderijom dolazim da ugasim svjetla”, rekao je Ćulafić za Scsport.



Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija