Zbog visokih temperatura dogodila se deformacija kolosijeka na dijelu pruge Doboj

Zbog visokih temperatura dogodila se deformacija kolosijeka na dijelu pruge Doboj


Kompanija “Željeznice Republike Srpske” izdala je saopštenje o privremenom prekidu željezničkog saobraćaja na dijelu pruge Doboj-Petrovo Novo, između službenih mjesta Doboj – Sočkovac, zbog deformacije kolosijeka uzrokovane visokim temperaturama vazduha.

Prekid željezničkog saobraćaja dogodio se poslije podneva, nakon čega su za putnike na relaciji Sočkovac – Doboj organizirani autobuski prevozi dok se radovi na sanaciji kolosijeka ne završe.

Nadležne službe Željeznica Republike Srpske su već na terenu i prate situaciju, pripremajući potrebne radove za sanaciju deformacije kolosijeka.

U saopštenju se ističe da Željeznice Republike Srpske poduzimaju sve neophodne mjere kako bi se u uslovima visokih ljetnih temperatura očuvala sigurnost željezničkog saobraćaja.

“Željeznice Republike Srpske` preduzimaju sve neophodne mjere da se u uslovima visoke ljetne temperature očuva bezbjednost željezničkog saobraćaja i zahvaljuju za strpljenje i razumijevanje svim korisnicima dok traju aktivnosti na saniranju deformiteta na kolosijeku”, navodi se u saopštenju.


Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija