Drama u Foči: “Zbog svađe bivših partnera privedena supruga i napisana joj kazna od 430 KM”

Drama u Foči: “Zbog svađe bivših partnera privedena supruga i napisana joj kazna od 430 KM”


U kasnim večernjim satima u Foči kod Tjentišta, došlo je do incidenta između bivših supružnika koji je zahtijevao intervenciju policije. Prema izvorima, svađa između bivših partnera eskalirala je do te mjere da su zabrinuti susjedi pozvali nadležne službe.

Po dolasku na mjesto događaja, policija je zatekla muškarca i ženu u verbalnom sukobu. Muškarac, inače policajac, nije priveden, dok je njegova bivša supruga privedena na daljnje ispitivanje.

Svađa je nastala zbog ključeva od automobila koji je oduzet od strane bivšeg supruga. Policijski službenici napisali su kaznu gospođi u iznosu od 430 KM.

Detalji o uzrocima svađe i daljnjim koracima još nisu poznati, ali je potvrđeno da je situacija stavljena pod kontrolu i da nije bilo fizičkog nasilja.

Šta kaže MUP RS?

“Dana 14.7.2024. godine časova 07:10 otpušta se lice lišeno slobode Džana G. koja je dana 14.07.2024. godine ZOOBS zakona lišena slobode od strane policijskih službenika PS Foča. “


Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija