Termalna rivijera Sarajevo: Sa zadovoljstvom vas obavještavamo da su naši bazeni opet u funkciji

Termalna rivijera Sarajevo: Sa zadovoljstvom vas obavještavamo da su naši bazeni opet u funkciji


Nakon što je jučer Kantonalna uprava za inspekcijske poslove Sarajevo privremeno zabranila rad Termalnoj rivijeri Sarajevo, danas su bazeni ponovo u funkciji.

Podsjetimo, Sanitarni inspektor Kantonalne uprave za inspekcijske poslove je donio odluku o privremenoj zabrani rada bazena dok kompleks ne provede hitne korektivne mjere u smislu pranja bazena, dezinfekcije i ponovo punjenje bazena čistom vodom.

“Tek nakon dobijenih zadovoljavajućih rezultata od strane Zavoda, dio kompleksa kojem za sada kupači nemaju pristup, biće ponovo otvoren”, rekli su jučer iz Kantonalne uprave za inspekcijske poslove Sarajevo.

Da su dobili dozvolu objavili su na svojim društvenim mrežama iz Termalne rivijere.

“Sa zadovoljstvom vas obavještavamo da su naši bazeni opet u funkciji. Radujemo se vašem dolasku”, stoji na zvaničnoj stranici Termalne rivijere Sarajevo.

Podsjetimo, Crna Hronika je prije pet dana objavila snimak sa Termi, a na kojem se vidi očajno stanje na bazenima. U roku 24 sata od objavljivanja snimka, službenici Terma su očistili bazen.



Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija