Policija ugledala mladića (19) kako zalijeva stabljike indijske konoplje, odmah ga uhapsili

Policija ugledala mladića (19) kako zalijeva stabljike indijske konoplje, odmah ga uhapsili


Policijski službenici MUP-a Zapadnohercegovačkog kantona uhasili su mladića dok je zalijevao stabljike indijske konoplje.

O svemu su se oglasili iz policije.

“Provodeći pojačane aktivnosti na suzbijanju zlouporabe opojnih droga policijski službenici Sektora kriminalističke policije su dana 22.7.2024.godine u mjestu Borajna, općina Grude lišili slobode osobu L.Š. (2005.) koji je zatečen prilikom zalijevanja nasada 7 stabljika zeljaste biljne materije koja svojim izgledom asocira na stabljike „Indijske konoplje“.

O navedenom događaju obaviješten je dežurni tužitelj Županijskog tužiteljstva Široki Brijeg, te su dana 23.7.2024.godine nakon ishođenja Naredbi za pretres kuće, vikendice, okućnice, vozila, osoba i pratećih objekata koje koristi L.Š. (2005.) izvršeni pretresi i pronađena je zeljasta biljna materija, precizna vaga, metalna mrvilica, mobiteli, određena svota novca.

Nakon kompletiranja predmeta policijski službenici će protiv L.Š. (2005.) podnijeti Izvješće o počinjenom kaznenom djelu iz čl. 238 KZ F BiH „Neovlaštena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga“ zbog postojanja osnova sumnje da je isti počinio predmetno kazneno djelo”, rečeno je iz policije.

 



Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija