Gotova sezona za barmena iz Dalmacije: Naletio na inspekciju

Gotova sezona za barmena iz Dalmacije: Naletio na inspekciju


Matteo Vailati, poznatiji kao Mojito Man, barmen iz Dalmacije, objavio je na svom Instagram profilu da je njegova avantura posluživanja mojita došla kraju nakon što mu je inspekcija zatvorila poslovanje.

“Dragi ljubitelji mojita. Žao mi je, ali mojoj avanturi posluživanja mojita došao je kraj… Danas mi je bila inspekcija i rekli su mi da ovo što radim nije skroz legalno. U Hrvatskoj ne možeš biti putujuća koktel-škola,” napisao je Matteo, tražeći savjete od svojih pratitelja o daljnjim koracima.

Jedan od komentara savjetovao je: “Učlani se u HDZ”.

Matteo je svoj brodić uredio kao pokretni bar, s pultom za miksanje koktela, policom za pića, kantama sa svježom mentom, limetama, posudama s ledom i držačima za čaše. Na brodiću je napisao “Mojito Time” i “This is not a bar”, pokušavajući uvjeriti inspekciju da nije riječ o klasičnom baru. Također je istaknuo natpis “I take cards”, aludirajući na mogućnost kartičnog plaćanja.

Prije mjesec dana Matteo je veselo najavio početak sezone na Instagramu, ali je njegovoj avanturi brzo došao kraj zbog intervencije inspekcije.

Matteo je inspiraciju za svoj posao dobio od Mojito Mana s Ibize, Ariela Nasa, koji je na sličan način zarađivao među jahtama na Ibizi, posluživši koktele brojnim slavnim osobama poput Ronalda i DiCaprija.

Međutim, za razliku od Mattea, Ariel Nas nije imao nesreću susresti se s hrvatskim inspektoratom.


Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija