U Zavidovićima se otkazuje “Ljeto u gradu” zbog pogibije Rijada Heldovca (21)

U Zavidovićima se otkazuje “Ljeto u gradu” zbog pogibije Rijada Heldovca (21)


Gradonačelnik Grada Zavidovići, Hašim Mujanović, donio je odluku o otkazivanju večerašnjeg programa “Ljeto u gradu” nakon tragične smrti mladog Rijada Heldovca.

Odluka je donesena nakon konsultacija sa Organizacionim odborom manifestacije, u znak poštovanja prema preminulom mladiću i njegovoj porodici.

Sutra dženaza mladom Rijadu Heldovcu (21) iz Zavidovića

Podsjetimo, kako je Crna Hronika već pisala, u četvrtak, 1. augusta 2024. godine, dogodila se teška saobraćajna nesreća u kojoj je povrijeđen 21-godišnji Rijad Heldovac.

Nesreća se desila u 21:45 sati u ulici Radnička, kada su se sudarili putničko motorno vozilo marke „Škoda“, kojim je upravljao M.M., rođen 1992. godine iz Zavidovića, i motocikl marke „Kawasaki“, kojim je upravljao Rijad Heldovac, rođen 2003. godine, također iz Zavidovića.

Rijad Heldovac, koji je upravljao motociklom, zadobio je teške povrede u sudaru i podlegao povredama u bolnici. Ova tragična nesreća ostavila je dubok trag u zajednici, te je odlučeno da se večerašnji program “Ljeto u gradu” otkaže kao izraz saučešća i solidarnosti sa porodicom preminulog mladića.

Tragedija u Zavidovićima: Život izgubio 21-godišnji Rijad Heldovac

Gradonačelnik Mujanović i Organizacioni odbor manifestacije izražavaju duboko saučešće porodici Heldovac i svim prijateljima, te mole za razumijevanje i podršku u ovim teškim trenucima.



Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija