Foto: UKC RS
Operisan osumnjičeni za ubistvo nevjenčane supruge u Šipovo, stanje kritično

Operisan osumnjičeni za ubistvo nevjenčane supruge u Šipovo, stanje kritično


Nikola Cumbo (38) iz Šipova, osumnjičen za ubistvo svoje nevjenčane supruge Anđelke M. (34), nalazi se u kritičnom stanju nakon što je operisan u Univerzitetsko-kliničkom centru Republike Srpske.

Cumbo je smješten na Kliniku za anesteziju i intenzivno liječenje, gdje je priključen na aparat za mehaničku ventilaciju.

Prema navodima iz UKC RS, njegove dalje prognoze su krajnje neizvjesne. Ovaj tragični događaj odigrao se jutros u 7.45 časova u Karađorđevoj ulici.

Cumbo je, prema nezvaničnim informacijama, pucao u Anđelku dok su se nalazili u automobilu, nakon čega je ona preminula na licu mjesta.

Nedugo nakon toga, pokušao je presuditi sam sebi pucajući si iz pištolja u glavu. U bolnicu je prebačen s teškom prostrelnom ranom glave.

Cumbo je ranije bio poznat policiji zbog nasilja u porodici, te su protiv njega u dva navrata podnošeni izvještaji tužilaštvu. Oba puta se radilo o napadima na nevjenčanu suprugu, koja ga je, prema nezvaničnim informacijama, napustila prije tri mjeseca. Iza njih je ostalo dvoje maloljetne djece.



Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija