Žena ubio grom u blizini Prizrena

Žena ubio grom u blizini Prizrena


Tragedija je pogodila mjesto Prevalc, nedaleko od Prizrena, kada je 64-godišnja žena iz Uroševca stradala nakon što ju je udario grom. U ovom nesretnom događaju još četiri osobe su povrijeđene, dok je žena podlegla povredama u bolnici.

Prema informacijama koje je za prištinsku Kohu dao portparol policije za region Prizrena, Šaćir Bitići, nesretna žena bila je u kritičnom stanju nakon incidenta.

“Jedna od povrijeđenih, 64-godišnja žena iz Uroševca, bila je u težem stanju, preminula je u urgentnoj ambulanti Regionalne bolnice u Prizrenu,” izjavio je Bitići.

Ova tragična nesreća još jednom podsjeća na opasnosti koje donose vremenske nepogode, posebno u područjima gdje ljudi često borave na otvorenom. Nadležni organi apeluju na sve građane da budu izuzetno oprezni i prate vremenske prognoze kako bi se zaštitili od sličnih opasnosti.

Ostale četiri osobe koje su bile s njom u trenutku nesreće također su povrijeđene, ali informacije o njihovom stanju nisu objavljene. Na mjestu događaja intervenisale su hitne službe.


Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija