(VIDEO) Ministar Crnadak preživio saobraćajnu nezgodu, voditeljica RTRS-a: “Eh, nažalost”

Igor Crnadak, ministar vanjskih poslova Bosne i Hercegovine i polanik u Narodnoj Skupštini Republike Srpske, imao je jučer manju saobraćajnu nezgodu kada je njegov službeni automobil na cesti između Prijedora i Banja Luke pregazio lisicu.

“Nesreća se dogodila kada je ministar vanjskih poslova išao prema Banja Luci službenim automobilom, kojim je upravljao njegov vozač”, kazali su svjedoci ovog događaja.

Ministar Crnadak je za medije potvrdio ovu neugodu, objašnjavajući da je “lisica istrčala na put”, da nije “bilo nikavih posljedica”, te “da su svi živi i zdravi osim lisice”.

Ovaj bizaran događaj bio je tema Jutarnjeg programa Radio-televizije Republike Srpske. Nakon što je u rubrici prelistavanja štampe voditeljica pročitala vijest iz novina da je “Crnadak službenim automobilom pregazio lissicu”, citirala je i riječi ministra vanjskih poslova BiH “da u nesreći niko nije stradao osim lisice”, prenosi Slobodna-Bosna.

“Eh, nažalost”, pokušala je biti dvosmislena voditeljica na RTRS-u, ostavljajući dojam kako joj nije toliko žao nesretne životinje, koliko to što ministar Igor Crnadak, jedan od lidera opozicije režimu Milorada Dodika, nije doživio sličnu “nezgodu”.

RTV Republije Srpske svakog dana u svakom pogledu podsjeća na svoje slavne, ratno-propagandističke dane i govor mržnje iz 90-ih godina, što potvrđuje i ovaj “duhoviti” ispad revnosne zaštitnice Dodikove strahovlade, “novinarke u civilu” angažirane u Jutarnjem programu…

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79