Admira ili Mia: Na čijoj se glavi kokarda sjaji?

Već danima se priča o izvjesnoj vanjskoj saradnici Filozofskog fakulteta Univerziteta u Tuzli na odsjeku njemački jezik i književnost koja se dovodi u vezi sa fotografijom djevojke koja drži u rukama trobojku (zastavu Srbije i/li bh.entiteta RS) i na glavni šubaru sa kokardom.

Uposlenica Filozofskog u Tuzli se slikala sa kokardom i zastavom RS-a: Reagovali i studenti! (FOTO)

Oglasili su se iz Studentskog vijeća Filozofskog fakulteta-. Traže istragu…

No, u saopštenju nisu identifikovali “vanjsku saradnicu” već, kao što smo napisali, zahtijevaju istragu.

Na društvenim mrežama postavljena je fotografija izvijesne Mie Kalabić sa šubarom i kokardom na glavi, a za koju se sumnja da je upravo ta vanjska saradnica za kojom tragaju “zabrinuti” studenti.

O njoj se piše i kao direktorici Glossa centra za njemački jezik u Tuzli. Sve do subote uvečer Mia Kalabić je imala profil na društvenim mrežama. Od te večeri je nema.

Kontaktirali smo Glossa centar, odnosno mobilni broj telefona koji je ostavljen na web siteu. Niko se nije javljao. Poslali smo dvije sms poruke – još uvijek nema odgovora.

Da li je Mia Kalabić doista na spornoj fotografiji sa kokardom? Zašto se ne oglasi ako nije?

Valjda ćemo uskoro saznati na čijoj se glavi kokarda sjaji… Pogledajte fotografiju Mie Kalabić sa šubarom i kokardom i uposlenice Glossa centra Tuzla. Možda fotografija ponovo govori više od hiljadu riječi.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79