Anđelka Markić (34) djecu dovezla na čuvanje kod Nikolinih roditelja: “Ništa nije ni slutila”

Anđelka Markić (34) djecu dovezla na čuvanje kod Nikolinih roditelja: “Ništa nije ni slutila”


Nikola Cumbo (38), koji je osumnjičen da je jutros ubio nevjenčanu suprugu Anđelku M. (38) u Šipovu, podlegao je usljed povreda u UKC RS, a nakon što je sebi pucao u glavu, potvrđeno je iz ove zdravstvene ustanove.

Podsjećamo, ubijena žena Anđelka  nedavno je napustila nevjenčanog muža Nikolu Cumbu iz Šipova, koji ju je jutros sačekao prije posla te je ubio u automobilu u blizini svoje kuće.

Žena je na mjestu preminula, a on je jutros u Urgentni centar UKC Republike Srpske dovezen u teškom stanju, bez svijesti i sa prostrelnom ranom na glavi.

Ovo je Anđelka Markić koja je danas likvidirana od strane nevjenčanog supruga: “Dva mala anđela ostala bez majke”

Anđelka je, nakon napada u maju, napustila Cumbu i sa njihovo dvoje djece, starosti dvije i šest godina, živjela je kod rođaka. Međutim, svjedoci tvrde da su oni i poslije toga ostali u kontaktu i da su ih viđali zajedno.
Djecu dovezla na čuvanje kod Cumbinih roditelja

Dosadašnja istraga ukazuje da je Anđelka jutros automobilom djecu dovezla kod Cumbinih roditelja na čuvanje. Nikola je navodno sačekao ispred kuće i kada je ona ostavila djecu sjeo je u automobil

Zasad nije poznato gdje je i kako Cumbo nabavio pištolj, ali se najvjerovatnije radi o nelegalnom oružju, što je predmet dalje istrage.

“Moja Anđelka Markić neka te Bog uvede u Dzenet a njega kazni najgorom kaznom koja postoji 🙁  Dva mala anđela ostadose bez majke 😕
Drage žene bježite od bolesnika i psihopata ako ih se već ne možete riješiti na lijep način. Ovo više nema smisla , povraća mi se na ovaj zakon. Fuj!!!” – izjavila je Anđelkina prijateljica na Facebook-u.

 



Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija