Ajnadžić kritikovao Mandića: “Generacija koja po prvi put u dva desetljeća neće dobiti ruksake i pribor”

Nekadašnji načelnik općine Centar Sarajevo, na svom Facebook profilu, i to ne prvi put, kritikovao je rad aktualnog načelnika Srđana Mandića.

Ovaj put kritika se odnosila na činjenicu da će prvačići ove sarajevske općine prvi put u 20 godina ostati bez ruksaka i pribor piše Crna-Hronika.

Njegov status prenosimo u cijelosti.

“Ljudi se moraju navikavati da će biti sve više radova”. Rekao je ovo Srđan Mandić punih usta prije nešto više od desetak dana. Kako li se ovih dana osjećaju roditelji prvačića u Centru. Generacije koja po prvi put u dva desetljeća neće dobiti ruksake i pribor. Kako li se osjećaju roditelji centralne gradske općine koji su za razliku od svih ostalih roditelja ovaj put ostali na marginama.

Zašto?

Da li je to investicija ili puki trošak?
Kupiti učenicima knjige, pribor i školske torbe su najbolja investicija koje se u budućnosti vraća zajednici na najbolji način.

Da li je ovo navikavanje na rad ili radove?

No, u svakom slučaju nije to populizam kako je to ustvrdio S.M.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79