Arkanov sin stiže u Bosnu i Hercegovinu: Traži se nova žrtva

O porazu uopće ne razmišljam, rekao je Veljko Ražnatović, sin ratnog zločinca Arkana, u najavi svoj bokserskog meča koji treba imati 28. decembra u Banjoj Luci.

Logična najava, jer čovjek zna da će pobijediti, tako se i bira protivnik. Momak kojeg u Srbiji često oslovaljaju kao “šampion”, ali teško ćete naći čega, ustvari i ovog puta ima veliki problem. Meč će imati, to je objavljeno, a ime protivnika tek će se saznati. Najtačnije, veoma teško je naći protivnika koji bi kao bio dobar, a htio biti nova žrtva Ražnatovića ili, bolje rečeno, pasti po dogovoru.

Arkanov nasljednik do sada ima sedam borbi i svih sedam pobjeda, čak najavljuje pohod na evropsku i svjetsku titulu, a da do sada nije imao ozbiljan meč. Od njegovih sedam protivnika, samo jedan je imao pozitivan skor (4:2), a može se pohvaliti i pobjedom protiv borca koji nikada nikoga nije pobijedio, kao i time da je kontra sebe imao borce s omjerom 2-15 ili 7-16, piše Avaz.

Zbog svega toga, izazov je još veći – kako naći nekoga ko će izgledati dobar, a opet biti nagodan da se preda i prije borbe. Nedavno je Ražnatović trebao imati meč s izvjesnim Gruzijcem omjera 4-4, ali mu je to bilo prejako pa je odustao zbog navodne povrede, bez obzira na to što je Gruzijac imao četiri poraza u nizu.

Bez obzira na sve, najavio je nasljednik poznatog ratnog zločinca poklon narodu preko Drine. Poklon u vidu prevare bez sumnje stiže.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79