Babić izrevoltiran: Vijećnik u Visokom za govornicom pocijepao odgovor na vijećničko pitanje

Vijećnik SDP-a u Gradskom vijeću Visoko Admir Babić demonstrativno je na 14. sjednici Vijeća pocijepao pismeni odgovor inspektora Mahira Šahinovića, kojem je javno poručio da vrijeđa njegovu inteligenciju, mještane Arnautovića, vijećnike i sve Visočane te da se konačno počne petljati u svoj posao za koji je plaćen novcem poreznih obveznika.

“Drago mi je što vidim inspektora Šahinovića. Nezadovoljan sam njegovim konstantnim odgovorima, prebacivanjima odgovornosti sa sebe, što on na moja pitanja stalno radi. Za pitanje neriješene divlje deponije odgovorio mi je da se predstavljam kao savjestan građanin, a ne želim prijaviti svoje komšije koji nelegalno odlažu smeće. Naglasio je da nisam dopunio njegov upit. Svoj upit sam uredno dopunio, ali nisam dobio odgovor! Hajde što vrijeđate moju inteligenciju, već vrijeđate inteligenciju mještana Arnautovića, vijećnika i svih građana koji vam se javljaju s ovakvim i sličnim problemom”, rekao je Babić te za govornicom pocijepao Šahinovićev odgovor na njegovo pitanje.

“Ubuduće, molim Vas da postupate profesionalno, jer i ja svoj posao doživljavam profesionalno, izabrali su me naši sugrađani i u njihovoj sam službi, kao što biste trebali biti i Vi”, poručio je Babić.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79