Bez vozačke dozvole vozio golf bez registracije, oduzet mu je!

Policajci iz Banjaluke su od I.G. iz Laktaša oduzeli golfa jer je utvrđeno da mu je vozačka dozvola deponovana i da je vozilo neregistrovano.

Iz Policijske uprave Banjaluka su naveli da su policijski službenici prilikom obavljanja redovnih poslova i zadataka, izvršili kontrolu putničkog vozila marke VW golf, kojim je upravljao I.G. iz Laktaša.

“Kontrolom je utvrđeno da je vozačka dozvola navedenog lica deponovana i da vozilom upravlja pod zabranom, te da je navedeno vozilo neregistrovano i da se na istom nalaze nepripadajuće registarske oznake. Zbog gore navedenih prekršaja i zbog bojazni da će nastaviti sa činjenjem prekršaja od I.G. vozilo je oduzeto, te će protiv njega biti podnesen zahtjev za pokretanje prekršajnog postupka nadležnom sudu”, stoji u saopštenju PU Banjaluka.

Provjerom u službenim evidencijama, utvđeno je, da je navedeno lice višestruki povratnik u činjenju prekršaja, te da ima evidentiran dug u registru novčanih kazni u iznosu od 2.493 KM.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79